Wiser Energy - den første digitale el-tavle

Få forbrugsoverblik og alarmer på tablet og mobil

Hent appen i App Store Hent appen i Google Play

Mød verdens mindste trådløse energimåler med de største fordele: Wiser Energy er en ny app-baseret løsning til det intelligente hjem.

Med Wiser Energy kan du forbinde din kunde med deres el-tavle via en app, der fungerer til både iOS og Android. Det giver dem et hurtigt overblik over deres elforbrug, og indblik i deres elproduktion på tablet og mobil i realtid.

Du tilføjer PowerTags (energisensorer) på de energigrupper, kunden ønsker at overvåge. Det nye Wiser IP-modul indsamler alle data, og sender til Wiser Energy app'en, hvor kunden kan følge med.

Hent Wiser Energy app'en, og få en klar idé om alle fordelene og det din kunde kan med Wiser.

Wiser Energy er det første produkt i en serie af produkter, der er designet til at gøre din kundes hverdag nemmere igennem intelligente løsninger. Med andre ord: Wiser Energy er første skridt på vejen mod et Smart Home.

Hvad får du ud af at tilbyde kunderne Wiser Energy?

Differentier din forretning

Vær på forkant med fremtiden og skil dig ud. Med Wiser Energy kan du tilbyde dine kunder en ny, innovativ løsning inden for overvågning af forbrug, som de ikke kan få andre steder.

Skab mersalg

Når du installerer Wiser Energy, skal du i fællesskab med kunden finde frem til løsningen på deres behov. Det giver dig samtidig en unik mulighed for at lave mersalg.

Øg din forretningseffektivitet

Wiser Energy er nem og hurtig at installere, og med en brugervenlig app til at konfigurere det hele, øger den din effektivitet hos kunden.

Dine kunder har behovet - du har løsningen

Det er de færreste, der ved, hvor meget deres elektriske apparater egentlig sluger, eller om deres solceller overhovedet gør en forskel i det store energiregnskab. De fleste mennesker prøver at være energibevidste, men ved faktisk ikke, hvor og hvornår de bruger mest el, eller hvorfor deres elregning ser ud, som den gør.

Fryser

Jeg vil have besked, hvis min fryser slukker

Fryser

Jeg ønsker, at optimere min investering i solceller, og at kunne følge med i, hvor meget energi jeg producerer

Fryser

Jeg ønsker at holde mit energiforbrug nede

Wiser Energy passer til både nye og eksisterende installationer

Wiser Energy er hurtig og nem at installere, og den giver nye muligheder for at måle og overvåge forbruget, uden store indgreb i installationen. Du kan både opgradere eksisterende installationer eller bygge nye, komplette tavler til nybyg og projekt.

Se produkterne, og find en grossist

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder, og vores kundeservice vil vende tilbage til dig med et svar.

Til toppen