Uanset hvor du er, har du altid styr på indeklimaet med LK IHC®. Klimastyringen betjenes fra computer, smartphone eller iPad.

LK IHC® kan nemlig meget mere end at styre lys og stikkontakter. Med en enkel betjening kan du styre boligens varme og ventilation, også selvom du er på farten. LK IHC® er den intelligente vej til komfort og et lavere energiforbrug.

Vandbaserede varmeinstallationer
Løsningen er rettet mod vandbaserede varmeinstallationer i nybyggeri og totalrenoveringer. Mere konkret består løsningen af en temperaturføler, nye funktionsblokke til LK IHC-controlleren og et statustryk til manuelt valg af driftformen.

Funktionsblokkene i controlleren tilbyder tre forskellige driftformer: Beboet, ubeboet og frostsikring. "Beboet" kan kombineres med natsænkning og en ”på arbejde”-sænkning af temperaturen ud fra en forprogrammeret tidsindstilling.

Vores temperatursensor kan måle temperatur i rummet og temperatur i gulvet. Installationer og styring kan du med IHC Varmestyring styre med blot ét tryk på styringspanelet. Se hvordan du indstiller det hele via din iPad eller smartphone.

Til toppen