En fremtidssikker og moderne FUGA

Den nye FUGA er på forkant med den teknologiske udvikling og er mere moderne, innovativ, brugervenlig og fremtidssikker end nogensinde før.

Da vi gik i gang med at designe den nye FUGA, var målet at gøre elektrikerens installationer endnu bedre og imødekomme de behov, den moderne teknologiske forbruger har – og vil få i nærmeste fremtid.

Med den nye FUGA er vi nået i mål med næsten 500 produkter, både velkendte og nye, der gør monteringen smartere, mere sikker og mere stabil. De mange produkter dækker ethvert behov for el-installationer, multimedie og netværk, der er i moderne hjem og virksomheder.  

De klassiske elementer – og de helt nye

Den nye FUGA har alt, hvad du skal bruge. De velkendte løsninger som stikkontakter og afbrydere, data-, antenne- og multimedieudtag, trådløse installationer og netværk. Men også en del nye løsninger som stikkontakter med energibesparende timere, LED-lysdæmpere med korrespondancetryk, stikkontakter med indbygget USB-lader og meget mere.

Den nye FUGA er klar til LED

LED er fremtidens lyskilde. Miljøvenlig og energibesparende – og den hurtigst voksende teknologi inden for belysning. Med den nye FUGA er du klar til at følge med udviklingen. Den nye FUGA tilbyder to nye lysdæmpere, der er perfekte til LED: LED Slide og LED Touch.

Til toppen