Bestillingen af varer ændrer sig

Du kan stadig bestille alle de LK FUGA®-indsatse, du plejer. Men vi har ændret lidt på sortimentet. Fordelen er, at du ikke længere behøver at bestille en komplet indsats, når du kun skal bruge en del af den.

 

En lille, men væsentlig, ændring af vores sortiment

Du kan fortsat få alle de rammer og afdækninger i FUGA-serien, som du  er vant til – og i præcis samme standardfarver. En del elektrikere og installatører har påpeget, at det vil være en fordel at kunne købe nøgne indsatse uden afdækninger, så I undgår at have mange komplette indsatse, i forskellige farver, på lager – eller i bilen.

Derfor kan du nu købe nøgne indsatse uden afdækning og tangenter. Det giver større fleksibilitet, at du frit kan vælge mellem de mange typer af afdækninger og tangenter, som FUGA-serien omfatter.

En lille, men væsentlig, ændring af vores sortiment

  • Større fleksibilitet
  • Frit valg mellem afdækninger og tangenter
  • Mulighed for nøgne indsatse
  • Klassiske- og standardfarver

Du kan ligesom tidligere få afdækninger i de fire klassiske varianter: Hvid, lysegrå, koksgrå samt den hvide antibakterielle variant.

Derimod udgår LK FUGA®’s komplette indsatse i lysegrå og koksgrå. Det betyder, at du for fremtiden kun kan bestille en komplet indsats i hvid.

Skal du have afdækninger i andre farver end hvid, skal du blot bestille en nøgen indsats og så tilkøbe hvilken som helst farvet afdækning. Indsatsen og den valgte afdækning koster præcis det samme som et komplet sæt.

Til toppen