Introduktion

LK FUGA® har ændret sig, og kun til det bedre

Vi har opdateret LK FUGA® med nye og bedre funktioner, nyt design og bagvedliggende teknik – til glæde for både dig som elektriker og dine kunder.

Hver eneste del er skabt i FUGA-seriens velkendte og slidstærke kvalitet med et tidløst dansk design.

Læs mere om alle forbedringerne i den nye FUGA

Bestillingen af varer ændrer sig

Du kan stadig bestille alle de LK FUGA®-indsatse, du plejer. Men vi har ændret lidt på sortimentet. Fordelen er, at du ikke længere behøver at bestille en komplet indsats, når du kun skal bruge en del af den.

 

En lille, men væsentlig, ændring af vores sortiment

Du kan fortsat få alle de rammer og afdækninger i FUGA-serien, som du  er vant til – og i præcis samme standardfarver. En del elektrikere og installatører har påpeget, at det vil være en fordel at kunne købe nøgne indsatse uden afdækninger, så I undgår at have mange komplette indsatse, i forskellige farver, på lager – eller i bilen.

Derfor kan du nu købe nøgne indsatse uden afdækning og tangenter. Det giver større fleksibilitet, at du frit kan vælge mellem de mange typer af afdækninger og tangenter, som FUGA-serien omfatter.

En fremtidssikker og moderne FUGA

Den nye FUGA er på forkant med den teknologiske udvikling og er mere moderne, innovativ, brugervenlig og fremtidssikker end nogensinde før.

Læs mere om alle funktionerne i den nye FUGA

Vindtætte og brandsikre installationer

For at gøre nye boliger og byggerier mere energieffektive lancerer vi med den nye FUGA en serie af nye installationsdåser, der gør installationerne lufttætte, så de allerede nu er klar til fremtidens krav i Bygningsreglementet 2020.

Læs mere om de lufttætte dåser

Ny montering giver øget sikkerhed, stabilitet og holdbarhed

De nye dåser gør installationen langt mere sikker og stabil. Forbedringen af monteringsdelene betyder, at installationerne bliver dér hvor de skal – år efter år.

Læs mere om alle funktionerne i den nye FUGA
Til toppen