Løsninger til intelligente hjem

Med en IHC-løsning i hjemmet, kan du f.eks. dæmpe belysningen og skrue op for varmen fra din smartphone. Eller slå alarmen til hjemme i huset, selvom du er i Spanien. Det er nemt at installere.

Vi kalder det et intelligent hjem, når boligen er udstyret med installationer og funktioner, som kan fjernbetjenes via smartphone, tablet eller computer. Med FUGAs løsning ’Intelligent Home Concept’ (IHC) og den nye fjernbetjenings-app til mobile enheder kan du f.eks. tænde og slukke for lyset eller ændre stuetemperaturen med eksempelvis en iPhone. Underordnet om du gør det fra sofaen, fra din arbejdsplads eller   fra indkørslen.

Du kan også tænde for varmen i sommerhuset længe inden ankomst. Skal  du  tjekke, om tv’et er slukket eller tyverialarmen er sat til, når du er taget på arbejde eller på ferie i udlandet, kan dette også gøres fra en PC. Med IHC bliver hverdagen nemmere, sikrere og mere komfortabel. Mange af funktionerne bidrager samtidig til energibesparelse.

IHC-installationen går som en leg

Det er nemt at installere IHC. Vælg mellem to installationsformer: Trådført eller trådløs installation - eller en kombination af begge.

Med en gennemført trådløs installation skal der ikke trækkes nye kabler eller fræses i væggene. De trådløse enheder som fjernbetjening og afbryder kan fungere som autonome enheder, der kommunikerer trådløst med hinanden eller via IHC controlleren hvis de indgår i en mere kompleks IHC-installation. Modtagerne er trådløse loftudtag og stikkontakter, og kombienheder kan både være sendere og modtagere.

Med trådløse komponeter slipper du for at trække kabler og du kan nemt opgradere udvalgte funktioner i boligen som f.eks. lysstyring. Trådløse enheder er afbryder, fjernbetjening der sender kommandoer til moftager som loftudtag , stikkontakter og med kombienheder der både kan sende og modtage kommandoer. Trådførte enheder tilsluttes IHC controlleren der centralt behandler alle signaler og  indeholder styringslogikken. IHC controlleren gør det muligt at lave en komplet bolig installation med mere avancerede funktioner.  Det er muligt at anvende både trådløse og trådførte enheder sammen med IHC controlleren.

Med en trådført installation tilsluttes de forskellige enheder IHC controlleren, der behandler alle signaler fra enhederne og indeholder styringslogikken. IHC controlleren gør det muligt at lave en komplet boliginstallation med mere avancerede funktioner. Det er muligt at anvende både trådløse og trådførte enheder sammen med IHC controlleren og på den måde kombinere trådløse og trådførte installationer i ét system

Ramme/ophæng til iPad

Du kan bruge en iPad sammen med fjernbetjenings-appen til at styre mange af hjemmets elektriske funktioner som termostater, tyverialarmer og belysning. Og nu har den nye FUGA skabt en specielbygget ramme til iPad, som gør, at du kan hænge din iPad op på væggen et central sted i hjemmet og bruge den som kontrolpanel, når du skal regulere varme, dæmpe lys eller rulle markisen op.

Til toppen