Mød FUGA® SOFT, FUGA® CHOICE og FUGA® PURE

Med LK FUGA® præsenterer vi en række nye designserier, og der er noget for enhver smag: Både til de farveglade, til de der foretrækker elegant design og til minimalisterne.

LK FUGA® SOFT med afrundede hjørner

LK FUGA® SOFT er en videreføring af den gamle LK FUGA® SOFTLINE. Den har et moderne organisk udtryk med bløde kurver, der passer naturligt ind i ethvert miljø. Den tidsløse og kurvede LK FUGA® SOFT fås i de klassiske farver hvid, koksgrå, lys grå og stålmetallic.

Se alle de nye FUGA® SOFT-rammer i onlinekataloget

LK FUGA® CHOICE – til de farveglade

Med LK FUGA® CHOICE kan du nemt hjælpe dine kunder med at sætte et personligt præg på deres stikkontakter helt uden brug af værktøj. Med rammen følger indlæg i seks smukke, moderigtige farver. Så er det ellers bare at vælge en farve og sætte den ind bag kontaktens gennemsigtige ramme og efterfølgende montere den med et klik. Selve rammen fås i gennemsigtig eller matteret materiale.

Se alle de nye FUGA® CHOICE-rammer i onlinekataloget

Kontakten med uendelige designmuligheder

Dine kunder kan også bruge farverne fra LK FUGA® Choice som skabelon og skabe wow-effekt med deres helt eget design bag rammen. Til eksempel kan der bruges et stykke tapet, et foto eller en unik farve, som spiller flot sammen med resten af rummet. Og opstår lysten til at ændre, så kan der skiftes til nyt udtryk på få sekunder.

LK FUGA®PURE til de eksklusive detaljer

Den elegante og luksuriøse linje LK FUGA® Pure er skabt af eksklusive materialer, som passer perfekt ind i arkitekttegnede hjem og virksomheder, hvor der er fokus på hver en detalje. Rammerne fås i hårdfør stål eller med smuk glasfinish i hvid eller sort.

Se alle de nye FUGA®PURE-rammer i onlinekataloget

I modellen til højre kan du danne dig et overblik over de mange kombinationsmuligheder, der findes mellem LK FUGA® designrammer og LK FUGA® dåser.

Du kan også downloade overblikket over kombinationsmuligheder som PDF her

Til toppen