Installation

Ny teknisk monteringsramme forbedrer fikseringen

Den nye FUGA er nemmere at installere præcist. Det skyldes markante forbedringer som den tekniske monteringsramme, der udgør den ”nye 5. komponent” i en installation. Hidtil har en installation bestået af fire komponenter. Nu består den af fem. Den tekniske montageramme skrues direkte på installationsdåsen og stabiliserer samt forbedrer fikseringen af indsatsen. Du kan altså nu færdiggøre den elektriske installation før designrammen påsættes.

Mere robuste installationer

Den nye FUGAs installationsdåser indeholder nye funktioner og en helt ny teknisk monteringsramme, der gør installationerne mere robuste og holdbare - og monteringen mere fleksibel.

Fleksibel og funktionel LK FUGA®

Der er kommet mange nye og praktiske løsninger med den nye FUGA. Til fordel for dig som elektriker og dine kunder.

Læs mere om alle funktionerne i den nye FUGA

De nye FUGA-modeller kan selvfølgelig kombineres med de gamle

Vi har designet den nye FUGA, så den er kompatibel med det eksisterende system. Det betyder at du uden problemer kan opdatere ældre LK FUGA®-installationer med langt de fleste elementer fra den nye serie.

Læs mere om kombinationsmulighederne

Et system - to designretninger

De fire nye designserier i den nye FUGA har meget til fælles. Men FUGA® SLIM skiller sig ud fra de andre på ét vigtigt punkt: Den specialdesignede installationsdåse med ultrasmalt design.

Læs mere om de nye dåser
Til toppen